Sunați-ne: 0729 130 271 | [email protected]
Program de lucru: L - V: 9:00 - 17:00; S - D: Închis

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Despre noi

AGT Media este un comerciant online care vinde cartușe de imprimare, materiale de refill și echipamente IT. Ne străduim să oferim valoare clienților noștri, combinând produse testate de cea mai bună calitate, cu prețuri competitive.
Echipa de management a companiei AGT Media are peste 10 de ani de experiență în industria de consumabile IT. Produsele noastre sunt complet compatibile cu produsele originale ale producătorilor pe care le înlocuiesc și nu vă vor anula garanția. Mai mult decât atât, toate produsele noastre sunt acoperite de garanția completă de 30 de zile.

Cum putem oferi astfel de prețuri scăzute la cartușe de imprimare compatibile de înaltă calitate? Deoarece sursăm produsele direct de la unii dintre cei mai mari producători certificați de calitate din întreaga lume (majoritatea producătorilor noștri sunt certificați ISO9002 sau ISO14001). Pentru a menține în mod consecvent niveluri ridicate de calitate, producătorii noștri utilizează cele mai bune materii prime și își perfecționează continuu procesele de fabricație.

Aveti toate motivele să cumpărați de la noi:

• Garanție completă prin angajamentul nostru de performanță;
• Procedura de returnare rapidă si gratuită;
• Serviciu de clienți online dedicat 24/7;
• Multiple modalități de plată;
• Livrare rapidă oriunde pe teritoriul țării;

Satisfacția d-voastră împreună cu serviciile și produsele noastre, este preocuparea noastră principală, întotdeauna!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop