Sunați-ne: 0729 130 271 | office@agtmedia.ro
Program de lucru: L - V: 9:00 - 17:00; S - D: Închis

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Termeni și condiții

     Accesul si utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare si tuturor regulamentelor aplicabile. Accesând si utilizând site-ul, acceptați, fără limitări aceste condiții și luați la cunoștință ca orice alte acorduri între Dumneavoastră și Plus AGT Media S.R.L. sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări Condițiile de Utilizare ale acestui Site, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

Prin trimiterea unei comenzi, acceptați Termenii și condițiile site-ului www.agtmedia.ro . Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni de vânzare înainte de a plasa comanda.

Informatiile clientului

a. Când vă înregistrați pe site-ul agtmedia.ro vi se va cere să alegeți o adresă de e-mail de contact și o parolă. Sunteți responsabil pentru toate sesiunile și tranzacțiile efectuate în conformitate cu aceste detalii. Ar trebui să vă păstrați parola în siguranță și să nu o divulgați nimănui.

b. Dacă se schimbă oricare dintre detaliile dvs., cum ar fi adresa de facturare a cardului dvs. de credit, trebuie să informați Plus AGT Media srl cât mai curând posibil. Puteți să vă actualizați datele conectându-vă la contul dvs. de pe site-ul agtmedia.ro și să actualizați secțiunea relevantă.

Contractul dintre parti

a. Orice contract pentru achiziții efectuate prin intermediul acestui site web va fi încheiat cu Plus AGT Media srl înregistrată în Romania, cu sediul social in Timisoara, Str. Gheorghe Lazar, Nr. 40, Sc. C, Ap. 8.

b. Când plasați o comandă pe site-ul nostru pentru a cumpăra bunuri de la noi, aceasta constituie o „ofertă de cumpărare” de la dvs. Acceptăm această comandă atunci când vă trimitem un e-mail de expediere confirmând că am expediat marfa pe care ați comandat-o de la noi. Acea acceptare va fi considerată a fi completă, iar contractul a fost format și comunicat în momentul trimiterii e-mailului de expediere, indiferent dacă primiți respectivul e-mail sau nu. Acceptarea de către Plus AGT Media srl a comenzii dvs. duce la existența unui contract obligatoriu juridic între noi în aceste condiții. Orice termen dorit să fie impus de d-voastra în comanda plasata, nu va face parte din contract.

c. Plus AGT Media srl are dreptul să se retragă din orice contract în cazul unor erori evidente sau inexactități cu privire la bunurile care apar pe site-ul nostru. Dacă se descoperă o eroare sau o inexactitate în ceea ce privește prețul publicitar al bunurilor pe care le-ați comandat înainte de încheierea contractului, vă vom contacta cât mai curând posibil prin e-mail.

d. Site-ul este actualizat de mai multe ori pe saptamana în ceea ce privește disponibilitatea stocului. În timp ce se depun toate eforturile pentru a arăta disponibilitatea corectă a stocului, disponibilitatea stocului afișată pe site este o indicație a disponibilității în momentul ultimei actualizări și nu constituie confirmarea disponibilității stocului la momentul comenzii. Plus AGT Media srl are dreptul să se retragă din orice contract care nu poate fi îndeplinit din cauza lipsei stocului. Dacă se descoperă o problemă de disponibilitate a stocului în ceea ce privește bunurile pe care le-ați comandat înainte de încheierea contractului vă vom contacta cât mai curând posibil prin e-mail.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop