Sunați-ne: 0729 130 271 | office@agtmedia.ro
Program de lucru: L - V: 9:00 - 17:00; S - D: Închis

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Politica de retur și garanție

     Am construit o reputație din a oferi clienților cele mai bune prețuri, dar asta nu înseamnă că, costul redus echivalează cu o calitate scăzută. Reputația noastră a fost câștigată printr-un proces de aprovizionare atentă a furnizorilor de cartușe compatibile. Nu contează dacă cumpărați un cartuș original pentru imprimantă sau un produs compatibil, suntem la reputația noastră de excelență cu fiecare produs de pe site-ul nostru.

     De aceea am făcut un “angajament de performanță” pentru toți clienții noștri.

     Angajamentul nostru de performanță înseamnă că, dacă există o problemă cu orice produs pe care îl primiți de la AGT Media, vom accepta returnarea mărfurilor în termen de 30 de zile și vom trimite un înlocuitor sau vom emite o rambursare.

     În cazul în care clientul dorește să returneze un produs fară invocarea vreunui motiv, conform O.U.G. 34/2014, acesta are la dispozitie 14 zile, iar returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. AGT Media va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.

     Notă: Consumabilele Originale (OEM) trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și nedeteriorat. În cazul în care produsele sau ambalajele sunt deteriorate, ne rezervăm dreptul de a refuza returul, sau de a reține un procent din suma achitată inițial de către client, în cazul în care respectivul produs poate fi revândut în categoria “resigilate”.

     Termenul de valabilitate al produselor este de 24 luni de la data emiterii facturii.

Pentru expedierea produselor, în perioada de garanție, vă rugăm să copletați formularul următor:

Formular garanție și service Plus AGT Media srl:

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop