Sunați-ne: 0729 130 271 | office@agtmedia.ro
Program de lucru: L - V: 9:00 - 17:00; S - D: Închis

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

GDPR

Politica de confidențialitate

     Știm că confidențialitatea datelor dvs. este de cea mai mare importanță pentru dvs. Puteți avea încredere că informațiile dvs. sunt sigure atunci când le împărtășiți cu noi și că respectăm pe deplin legile și reglementările stabilite de GDPR și actul anterior de protecție a datelor.

      Ne propunem să fim complet clari și transparenți cu privire la datele dvs. și la modul în care acestea sunt colectate, utilizate și protejate de noi.

     Vânzătorul declară că toate datele cu caracter personal sunt confidențiale, vor fi utilizate numai pentru executarea contractului cu cumpărătorul și nu vor fi furnizate unei terțe părți;

      Datele personale furnizate cumpărătorului de către vânzător în vederea executării comenzii sunt colectate, prelucrate și stocate în conformitate cu legile din Romania.

    Cumpărătorul acordă vânzătorului consimțământul său de a colecta și procesa astfel de date cu caracter personal în scopul îndeplinirii obiectului Contractului de achiziție, până când nu este transmis în scris dezacordul său cu această prelucrare.

      Cumpărătorul are dreptul de a accesa datele sale personale și dreptul de a le corecta, inclusiv alte drepturi legale asupra acestor date.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop